понеділок, 10 вересня 2007 16:01

Земфіра зіграла Романові Абрамовичу "Лаша тумбай"

31-річна російська співачка Земфіра зіграла уривок із пісні "Лаша тумбай", яку в образі Вєрки Сердючки виконує 33-річний співак Андрій Данилко. Це сталося наприкінці концерту "Шкільний вальс" у московському клубі "Апельсин".

— Прийшло близько тисячі людей, — пригадує 31-річний український гітарист Юрко Хусточка, який із групою "Естетік Едьюкейшн" теж брав участь у концерті. — Земфіра заспівала свою нещодавно написану пісню про смерть, а замість останнього куплета сказала музикантам грати пісню Вєрки Сердючки "Лаша тумбай". Співачка підігравала на бубні. Під сценою кілька сотень дівчат підспівували "Зібен-зібен ай-лю-лю". На другому поверсі, за столиком на балконі, ведучий російської телепрограми "Большая стирка" Андрій Малахов підспівував і плескав у долоні. З Лондона на приватному літаку прилетів мільярдер Роман Абрамович зі своєю дамою серця Дашею Жуковою.

Після концерту журналісти запитують Земфіру, чому вона виконала "Лаша тумбай".

— Потому что Данилко — талантливый человек. Но в России его недопоняли, — відповідає співачка.

Зараз ви читаєте новину «Земфіра зіграла Романові Абрамовичу "Лаша тумбай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі