середа, 01 серпня 2007 19:03

Жан-Поль Бельмондо повертається в кіно

74-річний французький актор Жан-Поль Бельмондо знову зніматиметься в кіно.

— Треба викинути з голови вік і жити лише так, як хочеш, — упевнений актор. — Старість лякає. Але якщо відчуваєш себе у формі і в тебе варить голова, пошли цю старість. Не вірте чуткам. Я ще не видихся.

Бельмондо пішов із широких екранів шість років тому. Під час відпустки на острові Корсіка у нього стався інсульт. Праву частину тіла актора паралізувало. Кінокритики писали, що стрічка "Амазонки" 2001-го стала останньою в його кар"єрі.

Але нещодавно Бельмондо запросили знятися у фільмі французького режисера Франсіса Гастера "Чоловік та його пес". Про це повідомила дружина актора Нетті Бельмондо.

— Чоловікові запропонували головну роль, і він дуже зрадів, — каже Нетті. — Але ніяких контрактів він іще не підписував.

Це стрічка про вчителя на пенсії Шарля. Учитель здає кімнати, щоб заплатити за квартиру. І якось його квартиранткою стає вагітна жінка Жанна. Її гратиме італійська актриса Ґрета Скаккі.

Якщо Бельмондо прийме запрошення, то десять тижнів зніматиметься на паризькій кіностудії та на вулицях Марселя.

Зараз ви читаєте новину «Жан-Поль Бельмондо повертається в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі