четвер, 10 липня 2008 17:49

За серіалом "Друзі" знімуть повнометражний фільм

  В одному з епізодів серіалу під час святкування Дня подяки друзі сваряться. Для того, щоб вибачитись перед Чендлером, — героєм Меттью Перрі, Моніка — героїня Кортні Кокс-Аркетт надягнула на голову тушку індички,  яку готують до свята
В одному з епізодів серіалу під час святкування Дня подяки друзі сваряться. Для того, щоб вибачитись перед Чендлером, — героєм Меттью Перрі, Моніка — героїня Кортні Кокс-Аркетт надягнула на голову тушку індички, яку готують до свята

За два місяці повнометражна стрічка за мотивами серіалу "Секс у великому місті" зібрала у світовому прокаті $171,7 млн. Це надихнуло творців іншого телефільму — "Друзі" зробити версію свого фільму для кінотеатрів. Усі шестеро виконавців головних ролей Кортні Кокс, Меттью Пері, Девід Швіммер, Дженніфер Еністон, Ліза Кудроу та Метт Леблан погодилися на зйомки.

Хто стане режисером картини, поки що не відомо. За десять сезонів, за які показали 236 серій по 22 хв. кожна, "Друзі" мали 18 постановників. Стрічка отримала три нагороди "Еммі", а 2003-го Дженніфер Еністон вручили "Золотий глобус" як найкращій комедійній актрисі.

Перший епізод серіалу "Друзі" показали у вересні 1994 року. Наприкінці зйомок кожен із виконавців головних ролей отримував по $1 млн за серію.

Головні персонажі — розпещена "татова донька" Рейчел, кухар Моніка, офісний працівник Чендлер Бінґа, схиблений на сексі актор Джо, розлучений палеонтолог Рос, співачка та за сумісництвом масажистка Фібі. Події розгортаються у Нью-Йорку в квартирах Моніки, Чендлера з Джо і кав"ярні. В епізодичних ролях у "Друзях" знімалися голлівудські зірки Брюс Вілліс, Бред Пітт, Робін Вільямс, Чарлі Шин, Джулія Робертс.

У розмовах герої часто згадують Східну Європу. Так, Рос пропонував друзям піти на український фільм, Моніка в школі була єдиною, хто дружив із хлопчиком із України. Перед одруженням Емілі та Роса обговорюють у весільному меню такі страви, як котлета по-київськи та курка по-київськи.

Зараз ви читаєте новину «За серіалом "Друзі" знімуть повнометражний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі