пʼятниця, 25 жовтня 2013 05:30

За назву "ВІА Гра" сперечаються два гурти

- Усі права на "ВІА Гру" належать мені. Якщо Костя все-таки випустить свою групу під такою ж назвою - подам на нього в суд. Бо саме я придумав ідею й назву групи ще 1999 року. І розробив стиль та знайшов учасниць, - каже на презентації групи "ВІА Гра" продюсер 48-річний Дмитро Костюк у столичному клубі "Карибіан". Біля нього стоять нові учасниці гурту - блондинка Дарія Медова, брюнетка Дарія Ростова та руда Айна Вільберг. Їх Костюк вибрав із півтисячі претенденток з України та Росії. Співачки вбрані в короткі шкіряні шорти, боді та сукню до колін. Пресі коментарів не дають, лише фотографуються.

- Я зберіг концепцію групи, коли красиві елегантні дівчата співають романтичних пісень. Пока що задоволений, - додає продюсер.

Кастинг для "ВІА Гри" Костюк розпочав у грудні. За два тижні до цього тодішній продюсер групи 50-річний Костянтин Меладзе сказав, що з Нового року група розпадається. І також почав відбір для своєї "ВІА Гри". Та через аварію, коли під Києвом збив насмерть жінку, роботу відклав на шість місяців.

У липні вокалістки групи Костюка презентують пісню "Не ведая преград" і починають записувати перший альбом "Жива". Пісні їм пише український композитор Олексій Малахов. Він працює із Миколою Басковим, Таїсією Повалій. Обличчя співачок продюсер не показував до офіційної презентації в Москві 15 жовтня. За три дні представив їх у Києві. Запросив на презентацію 60 гостей, але половина не прийшла. Кажуть, зірки проігнорували Костюка, щоб не псувати стосунків із Костянтином Меладзе.

- Були колись Моцарт і Сальєрі. Моцарт залишився, а Сальєрі забули. Те саме зараз і з "ВІА Грою" Костюка й Меладзе. Костя - геніальний. Усе, що він робить, має попит і успіх. Якщо Дімі вдасться переплюнути його, тоді й він стане другим генієм. У нього є всі шанси мене здивувати, - каже про групу Костюка київський композитор 41-річний Руслан Квінта. - Ще перед презентацією Діма казав мені, що в нової "ВІА Гри" є суперхіти. Відповів йому: "Хочеш мати іншу групу - поміняй їй репертуар". І що я чую? Повтор тієї ж "ВІА Гри". Це копія - не оригінал. А ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі.

Свою групу Костянтин Меладзе покаже у п'ятницю, 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «За назву "ВІА Гра" сперечаються два гурти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі