четвер, 30 грудня 2010 08:15

Всі квитки розкупили до 12 січня

— Попитайте танцюристів, чого вони хочуть від життя. Молоді скажуть: от якби потрапити в балет Тіни Кароль або Ані Лорак. Старші: мені б якийсь контракт на пароплаві тривалістю півроку, щоб грошей заробити. Перші все життя підтанцьовують, другі виїжджають за кордон, — каже київський хореограф Костянтин Томільченко, 33 роки.

Він — креативний продюсер конкурсів "Танцюють всі" та "Україна має талант" на телеканалі СТБ. 3 грудня в Києві, в залі Політехніки, відбулася прем'єра першого в Україні 3D-мюзиклу "Барон Мюнхгаузен" за його постановкою. У шоу задіяні учасники першого і другого сезону "Танцюють всі".

— Не хотілося відпускати талановитих людей після завершення шоу. З аншлагом відіграли 20 спектаклів. До 12 січня вже всі квитки розкупили. У жодній із 50 країн, де є конкурс "Танцюють всі", такого шоу немає.

На постановку витратили понад 2 млн грн.

Багато коштують світло, декорації, ефекти. Але з такими темпами, як зараз, через два місяці окупимося. Над спектаклем працювали дев'ять місяців 40 людей. Доки репетирували, танцюристи поодружувалися, діти народилися. 8-місячний Андрюша, син артистів Роми Дмитрика й Віки Мартинової, у день прем'єри почав ходити.

Мюзикл — це передусім вокал, музика та дія. У "Бароні Мюнхгаузені" немає вокалу. Зате танцюємо все: хіп-хоп, джаз, бродвей, вальс, танго. Навіть у світі це рідкісний жанр. В Америці не надто розвинений, не кажучи вже про Європу. Ще півроку-рік у Києві відіграємо, тоді думатимемо про тур Україною. Хочу власне приміщення на 3 тисячі місць. Мрію про гастролі у світі. Ми зробили перший крок до становлення індустрії танцю в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Всі квитки розкупили до 12 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі