вівторок, 11 вересня 2007 15:43

Вінницький рок-фестиваль зіпсував дощ

У місті Бар Вінницької області на стадіоні "Колос" пройшов І всеукраїнський рок-фестиваль "БарРокКо" (місто Бар, рок та компанія. — "ГПУ"). На ньому виступили 11 українських гуртів.

— Запрошували молоді команди з Італії та Швеції, — розповідає організатор концерту Ігор Лозінський, 34 роки. — Але вони відмовилися. Може, тому, що за дорогу та гонорари ми не платили. Українським рок-зіркам навіть не телефонували. "Гайдамаки" та "Воплі Відоплясова" без гонорарів давно не виступають.

Почався концерт на дві години пізніше через зливу.

— Дощ хоче зіпсувати нам свято! — кричить у мікрофон ведучий, мешканець  міста Бар Тарас Щерба. Сцену орендували у місцевої фірми за 11 тис.

Глядачів близько сотні, є приїжджі з Києва, Одеси та Хмельницького. Вони стають у чергу до двох ларків. Там продають пиво за 2,5 грн та чебуреки по 1,5 грн. Під вечір на стадіоні вже 3 тис. глядачів. Місцеві дівчата святково вдягнені, на шпильках, хлопці у спортивних костюмах. Фестиваль охороняють 50 міліціонерів із чотирьох найближчих райцентрів. Затримують трьох місцевих, які голосно матюкаються. Через кілька годин їх відпускають.

Під час виступу одеського гурту "Істок" на сцену вистрибує їхній фанат Олександр. Він знімає із себе сорочку, повільно розщібає ремінь. Дівчата вищать: "Давай стриптиз!". Закінчується фестиваль феєрверком майже опівночі. Ночують музиканти в дитячому таборі "Фортуна", що в сусідньому з Баром селі Митки.

Зараз ви читаєте новину «Вінницький рок-фестиваль зіпсував дощ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі