четвер, 12 листопада 2020 05:50

"Він — легенда в прямому сенсі цього слова"

"Він — легенда в прямому сенсі цього слова"
Олександр Євтушенко був головним редактором україномовного музичного журналу "Галас", видавав газету фестивалю "Червона Рута", вів телепрограму "Тринди-ринди". Фото: Facebook

Потребує допомоги музичний журналіст 63-річний Олександр Євтушенко. Тяжка хронічна хвороба дала ускладнення на серце. Необхідна термінова госпіталізація.

— Євтушенко істотно на мене вплинув. Дав розуміння, що в Україні є власна сильна самобутня сцена, — каже головний редактор музичного інтернет-журналу live.Karabas Ігор Панасов, 45 років. — Його книжки "Легенди химерного краю" та "Україна ін Рок" — ключові для історії віт­чизняної журналістики. Це своєрідні енциклопедії, що формують національну пам'ять про сучасну музику.

Видавав газету фестивалю "Червона рута", журнал "Галас", телепрограму "Тринди-ринди". Випустив серію дисків "Рок-легенди України".

Євтушенко придумав назву гурту "Табула Раса". Спілкування з ним надихало десятки митців на те, аби продовжувати займатися музикою. Він — легенда в прямому сенсі цього слова.

Підтримати Олександра можна тут:

Приват 5168 7573 3406 5978 ­(Євтушенко Олександр)

Монобанк 4441 1144 4507 6217 ­(Яковлева Олена, дружина)

Зараз ви читаєте новину «"Він — легенда в прямому сенсі цього слова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі