четвер, 30 жовтня 2008 18:51

Венсан Кассель для зйомок погладшав на 20 кілограмів

Автор: фото: Володимир Говоруха
  Французький актор Венсан Кассель показав у Києві фільм ”Ворог держави №1”. У стрічці він зіграв гангстера Жака Меріна
Французький актор Венсан Кассель показав у Києві фільм ”Ворог держави №1”. У стрічці він зіграв гангстера Жака Меріна

Французький актор 42-річний Венсан Кассель представив у Києві кінодилогію "Ворог держави N1". У ній зіграв французького гангстера Жака Меріна. У першій частині стрічки йдеться про юність Меріна, у другій —  його гангстерську діяльність. Бюджет дилогії $160млн. Зйомки тривали дев"ять місяців.

— Для Франції це довго, — розповідає Кассель. — Зазвичай знімають чотири-п"ять місяців. Боявся, що до кінця зйомок знесилюся. А треба було залишатися в образі, бо у Франції залишилися рідні та знайомі Меріна. Вони прискіпливі глядачі.

Венсан заради ролі погладшав на 20 кг — наприкінці життя Жак Мерін розтовстів.

— Але на зйомках я худну. Тому довелося знімати з кінця. А коли я скинув вагу, повернулися до 25-річного героя. У відвертих сценах мене не дублювали.

Венсан Кассель 14 років одружений із актрисою Монікою Беллуччі, старшою на два роки. Вони зіграли разом у вісьмох фільмах.

— Какой он милашка! — зітхає в залі одна із журналісток. Кассель худорлявий, із сивуватим кучерявим волоссям. Коли розмовляє, розмахує руками.

До Голлівуду Кассель поки не збирається. Каже, йому там пропонують чомусь ролі росіян. Прославився Венсана стрічками "Ненависть", "Квартира", "Багряні ріки", "Доберман".

Зараз ви читаєте новину «Венсан Кассель для зйомок погладшав на 20 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі