середа, 04 січня 2006 17:09

Трубачу прищепили українську бацилу

Російський співак Микола Трубач, 35 років, 10 років тому полишив Україну.  А недавно написав першу пісню українською мовою "Знайди мене". Трубач виконав її разом з українськими співаками Анжелікою Рудницькою, 31 рік, та Віктором Павліком, 40 років. Раніше він співав лише з чоловіками, зокрема Борисом Моїсєєвим, 51 рік.

У середу в аґенції "Інтерфакс-Україна" Трубач, Рудницька та Павлік   презентували свій спільний проект.

Павлік прийшов у ефектній сорочці — в червоні, жовті та чорні плями. Трохи походив по сцені й спустився до журналісток. Він був в окулярах з безбарвною оправою і широкими чорними дужками. Журналістам показали кліп "Знайди мене".

— Дивлюся його вперше, — зізнався Павлік і поправив комірець. — Знімали його при мінусовій температурі, — розповів. — Холодно було! Так хотілося під теплу ковдру чи шубу. Оператори нас чаєм відпоювали, бутерброди носили.

Оператори нас
чаєм відпоювали, бутерброди носили

Рудницька застудилася і багато говорити не могла. На презентацію вона прийшла у блакитному капелюшку, бузковому шалику з блискітками, білій блузці та світлих брюках.

— Ми справді були холодні, аж зелені, — погодилася вона зі своїм кумом Павліком. — Я то на одній нозі стрибала, то на другій, Микола руки мені розтирав.

Сам Трубач повідомив, що готує новий альбом, україномовний.

— Багато хто не знає, що я українець. А я ж із Миколаєва! — він трохи не вистрибував зі свого помаранчевого светра. — Я маю українське громадянство. Батьки розмовляють українською... Недавно порвав із продюсером, — провадив далі Микола. — Через хворобу півроку не гастролював. А потім виконав "Водограй" Володимира Івасюка і був під таким враженням! — вигукнув він. — Приїхав до Москви, сів у кабінеті — а квартира в мене за два кілометри від Кремля, — подивився на кремлівські бані й написав українську пісню.

— Трубач був у Києві, записував "Водограй". Йому стало погано, — додала подробиць Рудницька. — Викликали лікаря, зробили укол. Я ще жартувала, що йому прищепили українську бацилу, — засміялася співачка. І продовжила:  — А Коля через кілька днів повернувся. І зіграв нову пісню. Павлік аж присів від здивування, коли почув, як він заспівав українською. "Оце так видав", — тільки й мовив. Трубач запропонував нам заспівати втрьох. Я не сприйняла його пропозицію серйозно. Була шокована, коли за тиждень від нього прилетіли менеджер, режисер і звукооператор.

Приїхав до Москви, подивився на кремлівські бані й написав українську пісню

— Під час зйомок усі працювали, як один механізм, — похвалився Павлік. — Ми ж стільки років знайомі!

Він пригадав, як познайомився з Миколою Трубачем:

— Це було років п"ять тому. У Севастополі, на Дні кораблебудування. Після концерту ми сиділи поруч у ресторані. Потім Микола запросив на презентацію свого альбому в Москву. Там я познайомився з його дружиною Оленою, та дочками Сашею і Вітою. Тепер ми дружимо сім"ями, — скінчив свою оповідь Павлік.

Зрештою Рудницька запросила друзів і журналістів на свою виставку вишиваних робіт у фонд культури. Співачка захопилася вишиванням після того, як її паралізувало і якийсь час вона не могла ходити.

— Виявляється, на вишиванні можна добре заробити, — розповіла вона. — За ці картини мені пропонували гарні гроші. Що ж, — засміялася, — буде заняття, коли зістарюся.

Зараз ви читаєте новину «Трубачу прищепили українську бацилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі