вівторок, 11 липня 2006 15:00

Тіна Кароль зіграє наречену й удову

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Тіна Кароль на зйомках кліпу ”Милый”
Тіна Кароль на зйомках кліпу ”Милый”

На кіностудії "Укртелефільм" за добу співачка Тіна Кароль, 21 рік, зняла кліп "Милый". Після "Выше облаков" та "Show mi your love" це — третє відео. Створив його київський режисер Алан Бадоєв, 62 роки.

Співачка майже роздягнута — в куцій червоній майці й джинсових шортиках, притискається до спини партнера-танцюриста. Вони присідають та енергійно трясуть бюстами. Вітродув куйовдить Тінине волосся.

Поряд стоять два військові намети й труна.

— Зніматимемо допит. Кров рікою поллється, — жартує Алан Бадоєв. І додає: — У Кароль — природна краса, я її підкреслю в шести образах. Кліп задуманий як маленький відеокомікс. Це пародія на рекламні ролики українського телебачення.

На майданчик виходить чоловік у костюмі з широкою краваткою і кросівках на босу ногу. Він стукає двома пальцями по старовинній друкарській машинці і водночас курить. Тіна йде в гримерку. Спітніле після дублів обличчя  витирає серветками. Перукар робить їй нову зачіску для наступної зйомки.

— У цьому кліпі я інша, — заявляє Кароль "ГПУ". — Хочу змінюватись. Я — молодий організм!

Скільки було репетицій перед кліпом?

— Чотири — на безпечний трюковий номер і дванадцять — на танці.

Уроки акторської майстерності брали?

— Ні, в училищі я її вивчала. А потім грала в Молодому театрі та в театрі "Ательє 16".

Під ранок прийде полк солдат

Стиліст Ольга Навроцька шість костюмів для кліпу пошила за два дні.

— Кароль у відео буде в образах Шерон Стоун, Марлен Дітрих, жінки-вамп, удови та нареченої, — каже вона. — Наречена у нас буде така... сіновальна, зі "стрілками" на очах, червоними губами.

Хто ж наречений?

— Під ранок прийде полк солдат. Тобто військовий оркестр, у якому Тіна почала свою сольну кар"єру. Чоловіків буде достатньо...

Голомозий продюсер Тіни Олег Чорний ходить у червоній футболці з написом "Тіна".

— Кліп "Милый" для країн СНГ записуємо російською, а для Заходу — англійською, — розказує він. — Зараз готуємо новий альбом. А ще Тіну запросили зніматися в трьох новорічних мюзиклах.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль зіграє наречену й удову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі