пʼятниця, 30 грудня 2005 16:11

"Територія А" зникне з Першого

Телеведуча та співачка Анжеліка Рудницька написала відкритого листа Вікторові Ющенку. В ньому вона просить захистити хіт-парад "Територія А" на Першому національному телеканалі. Річ у тім, що 5 грудня програма востаннє вийде в ефір. Про це Рудницьку попередили керівники каналу ще 17 листопада.

— Листа ми розмістили в Інтернеті, — повідомила "ГПУ" ведуча "Території А".

Вона пояснила, що лист — відкритий, тож копію ніхто президентові спеціально  не надсилав. Чи буде якась реакція, Рудницька поки що не знає.

— На каналі закриття програми аргументують тим, що в ефірі забагато музики, — розповіла Анжеліка. — А мені запропонували зовсім інший проект. Я продовжую ходити на роботу, за 340 гривень зарплати, — засміявшись, додала телеведуча.

Заступник директора об"єднання музичних і розважальних програм Національної телекомпанії Олена Загороднюк пояснила:

— Програма мала низький рейтинг. Тому я не здивована, що хіт-парад  закривають. Незабаром Новий рік — формується нова сітка програм. Зрештою, це право президента телекомпанії: одним продовжувати контракт, іншим — ні.

Це Анжеліка Рудницька хотіла залишити наших людей без роботи

Рудницька стверджує, що тепер спонсори вимагають повернути кошти, які  вклали у програму до кінця року.

— А люди, які працювали над "Територією А", залишаться без роботи, — додає вона. Проте в листі до президента зазначено, що хіт-парад робила "команда, яку навіть не брали в штат через відсутність вакансій".

Національний хіт-парад "Територія А" був комерційним проектом. До її створення працівників Першого національного не залучали. Про це  розповіла пані Загороднюк.

— Якщо відверто, то це Анжеліка Рудницька прийшла зі своєю командою і хотіла залишити наших людей без роботи, — пані Олена перейшла на підвищені тони.

Ми поцікавилися, що тепер буде на каналі замість цієї програми.

— Зараз — перехідний період, і з ефіру знімають багато програм, — повідомила Олена Мозгова, 35 років, директор об"єднання музичних і розважальних програм НТКУ. — Чи буде якийсь хіт-парад на каналі, я ще не знаю. Але на Першому національному будуть і українська музика, і українські виконавці. Незабаром покажемо концерти "Океану Ельзи", "ВВ". Вони додадуть нам рейтингу, — пояснила Мозгова.

Людина, яку нам відрекомендували як директора Рудницької, повідомила "ГПУ" телефоном, що хіт-парад робили десятеро людей. Але після розмови назвати своє ім"я відмовилася, так само як і вказати вік Анжеліки Рудницької.

Зараз ви читаєте новину «"Територія А" зникне з Першого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі