понеділок, 25 лютого 2008 17:50

Таїсії Повалій заборонили співати

23 лютого у Донецьку скасували концерт Таїсії Повалій, 42 роки. На сцені вже встигли налаштувати освітлення та звук, в залі зібралися шанувальники. Але за кілька хвилин до початку виступу продюсер та чоловік співачки Ігор Ліхута, 46 років, повідомив, що Таї стало зле. Глядачі розійшлися, а квіти, куплені для Повалій, подарували охоронцям та колективу виконавиці.

— У Таїсії був важкий бронхіт, але вона продовжувала виступати, — пояснив Ліхута. — За декілька годин перед концертом їй стало так погано, що довелося звернутися до лікаря. Він поставив діагноз "гострий глибокий бронхіт" і прописав їй постільний режим, антибіотики й гірчичники. Ситуація настільки серйозна, що лікар категорично заборонив Таї навіть розмовляти до 4 березня.

Концерти в Донецьку, Маріуполі та Луганську перенесли на початок квітня.

2001 року перед концертом на миротворчій базі в Лівані Таїсія Повалій теж втратила голос через недолікований бронхіт. Два роки по тому вона застрахувала голос на мільйон гривень.

— Довго на це не наважувалася, щоб не накликати біди. Але всі світові зірки так роблять. Я теж не хочу від них відставати, — прокоментувала тоді свій крок співачка.

Найпершою свій голос застрахувала Марлен Дітріх, майже 100 років тому. Голос Миколи Баскова, який співав із Таїсією Повалій, застрахували на $2 млн, а італійський тенор Лучано Паворотті оцінив свій голос у $1 млн.

Зараз ви читаєте новину «Таїсії Повалій заборонили співати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі