вівторок, 17 вересня 2013 05:15

Що купили політики на форумі?

Юрій Луценко, 48 років, екс-міністр внутрішніх справ:

— Це четвертий пакет книжок сьогодні. Дуже багато взяв. Починаючи від підписаних Андрієм Курковим, Юрієм Винничуком, Володимиром Лисом, Андрієм Кокотюхою книжок до зовсім нових видань. Купив новий роман Романа Іваничука, декілька філософських речей. Також гран-прі форуму — "Малевич" Жана-Клода Маркаде. Є люди, які дарують книжки. Майже біля кожного серйозного видавництва впізнаю з половину творів, які прочитав. Нинішній Львівський форум демонструє все більший вибір. Дитячі видавництва порадували — Іван Малкович показав усе багатство "А-Ба-Би-Га-Ла-Ма-Ги". Люблю читати декілька книжок одночасно — художню, політичну й історичну. Зараз — Генрі Кісінджера про Китай, Оксану Пахльовську "Аве, Європа", Фаулза, дочитую Юрія Шевельова.

Андрій Садовий, 43 роки, міський голова Львова:

— Купив більше 15 книжок. Художні — Степана Процюка "Маски опадають повільно", Наталки Бабіної "Рибгород". Навчальні — Митрополита Андрея Шептицького "Заклик до покаяння", Іва Аньєса "Підручник із журналістики" та кілька дитячих, зокрема Мирослава Вонса "Маленький ослик".

Арсеній Яценюк, 39 років, лідер парламентської фракції "Батьківщина":

— На форумі придбав за 200 гривень книжку 9-річного поета, сироти Максима Білецького. У політв'язня Левка Лук'яненка купив "Сповідь у камері смертника", у письменниці Марії Матіос — нову книжку "Черевички Божої Матері".

Олег Ляшко, 40 років, народний депутат, позафракційний:

— Почитав би книжку про Україну з радикальними змінами. Якщо такої нема, то купую те, на що впаде око. Придбав "Відлуння в брамі" Костянтина Матвієнка за 50 гривень, карту "Україна ілюстрована" за 70. На книжки просив депутатську знижку.

Зараз ви читаєте новину «Що купили політики на форумі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі