четвер, 18 травня 2006 19:38

"Євробачення-2006" виграє грекиня

Автор: фото: УНІАН
  Тіна Кароль перед від’їздом до Афін
Тіна Кароль перед від’їздом до Афін

У ніч із суботи на неділю визначать переможця пісенного конкурсу "Євробачення-2006". Поки артисти приспівуються на Афінській олімпійській арені, букмекерські контори приймають грошові ставки на переможців. Якщо довіряти їм, то, як і рік тому, конкурс виграє грекиня. Цього разу — 48-річна Анна Віссі.

— Ставки на те, що Анна Віссі переможе на "Євробаченні", ростуть щогодини, — розповідає "ГПУ" Костянтин Гридін, 25 років, менеджер компанії "CFC Консалтинґ".

Він вважає, що 21-річна Тіна Кароль (Таня Ліберман), яка співає від України, може посісти місце з 7-го по 15-те. Тіна — солістка ансамблю Збройних сил України. Народилася в Росії, у Магаданській області. У шість років переїхала з батьками до Івано-Франківська. Після закінчення музичної школи продовжила навчання у Київському музичному училищі імені Глієра. Зараз — студентка Національного авіаційного університету, факультету менеджменту та логістики.

Із 12 років бере участь у конкурсах і фестивалях. 2001-го на фестивалі "Сім культур" у Кам"янці-Подільському представляла Ізраїль.

На пісенному конкурсі "Нова хвиля-2005" (Юрмала, Латвія) зайняла друге місце й отримала приз від Алли Пугачової — $50 тис.

До Афін Тіна приїхала 11 травня. Ніхто з рідних туди з нею не полетів. Батько сказав, що хвилюється так, що не дивитиметься навіть телетрансляцію "Євробачення".

2001-го на фестивалі "Сім культур" Тіна Кароль представляла Ізраїль

У грецькій столиці українська делегація оселилася в готелі "Роял Олімпік" — поруч зі спорткомплексом, у якому відбувається "Євробачення". Він вміщає до 20 тис. глядачів. Це вдвічі більше, ніж Київський Палац спорту, де проходив минулорічний конкурс. Кажуть, що на проведення "Євробачення" греки витратили 15 млн євро — майже стільки ж, скільки українці торік.

У середу, під час генеральної репетиції півфіналу, Тіна Кароль перед виходом на сцену вигукнула: "Порву!" Продюсер порадив їй на репетиції не відкривати на повну силу свої вокальні можливості. Головна мета репетиції — відпрацювати телекартинку.

Після репетиції Тіна пообідала в товаристві діджея Паші та продюсера Олесі Рябініної. На столі були грецький салат і смажена картопля. Тіна попросила ще й трохи меду.

Правила голосування на Євробаченні

Голосування проводиться в режимі реального часу, стартує відразу після останнього виступу і триватиме 10 хв.
Заборонено голосувати за країну, з якої телефонуєш — такі дзвінки і SMS не будуть ураховані.
Телефонне голосування. Наберіть номер для голосування країни, з якої телефонуєте, а потім порядковий номер пісні, яка вам сподобалася. Наприклад, минулого року номер України для голосування був 8 900 307 50. До нього треба було додати номер пісні від 01 до 25.
SMS-голосування. Наберіть повідомлення, яке містить ЛИШЕ порядковий номер країни, за яку ви хотіли б проголосувати та надішліть за номером для голосування. Наприклад, минулого року треба було набрати у повідомленні номер пісні від 01 до 25 та надіслати на номер 30750.

Зараз ви читаєте новину «"Євробачення-2006" виграє грекиня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі