вівторок, 28 серпня 2012 06:30

П'ятеро дівчат по черзі спатимуть по дві години

Автор: фото: Cергій Cтаростенко
  Відвідувач виставки у  Національному художньому музеї цілує в губи учасницю проекту ”Спляча Красуня” у Національному художньому музеї. Очей дівчина не розплющує
Відвідувач виставки у Національному художньому музеї цілує в губи учасницю проекту ”Спляча Красуня” у Національному художньому музеї. Очей дівчина не розплющує

— Если в Качановской колонии провести такой проект, будет фурор. Юле — волю! — викрикує 46-річний художник Сергій Поярков. 22 серпня він прийшов на відкриття проекту Тараса Полатайка "Спляча Красуня" у столичному Національному художньому музеї.

П'ятеро учасниць по черзі спатимуть щодня по 2 год. у залі музею. Дівчата незаміжні, досягли 18 років. Підписали угоду, що готові вийти заміж за незнайомця, якщо розплющать очі від його поцілунку. Щоб потрапити до кімнати, чоловіки теж мусять підписатися під словами, що одружаться з Красунею.

— От не щастить! Не маю паспорта з собою. Хіба по мені не видно, що неодружений? — говорить біля входу брюнет у картатій сорочці. Двоє охоронців не пропускають його.

27-річний Антон Марков нерішуче тупцює біля стола у фойє. Має вуса пшеничного кольору, тримає букет квітів. Читає текст угоди. Вписує паспортні дані і ставить підпис. Показує документи охороні. Його пропускають. Антон — перший, хто наважився спробувати щастя.

На білому атласному ліжку у білій сукні лежить найстарша з учасниць, 27-річна Наталія. Прізвища дівчат не розголошують. Має довгі накладні вії, на вустах — рожевий блиск. Чоловік кілька разів обходить ліжко. Не спускає очей з Красуні. Одним ривком опиняється на сходинці біля високого ліжка. Нахиливши голову, вдивляється в обличчя дівчини. За хвилину розвертається і йде геть.

— Не захотів цілувати, бо не йокнуло. Це не моя доля, не моя краса. А квіти не для неї, вони для іншої, — каже Антон.

Наступною до ліжка підходить дівчина зі скобами на зубах. Швидко цілує Красуню і витирає рукою з вуст рожевий блиск.

— Дівчину собі не шукаю. Прийшла, бо цікаво. Та й Красуня симпатична. Чому б не поцілувати, — говорить відвідувачка і тікає.

З-за плечей охоронців до зали заглядає Тамара Ісаєва, 61 рік. Зайти не може — не взяла паспорт.

— Раніше люди знаходили пару, як звірі, — каже киянка. — Запах — це найперше. Тому коли чоловік зраджує дружину, але не хоче розлучатися, купує їй такі ж парфуми, як у коханки. Це його потім збуджує. Сюди прийдуть чоловіки не із сором'язливих. І старі козли, які жінку хочуть зразу й усю. А балувані красунчики шукають таких, з кого можна щось потягнути. Не варто дівчатам ризикувати з цими поцілунками.

Двоє літніх чоловіків читають на стіні перед входом правила поведінки. Заборонено приходити у нетверезому стані. Цілувати Красуню можна лише раз. Якщо їй це не подобається, вона піднімає руку.

— Також чоловіки проходять герпес-контроль, — попереджає художник Тарас Полатайко, 46 років. — Принц має пройти до поцілунку через чагарник труднощів. У залі працюють три охоронці. Два на вході, один слідкує за поведінкою Принца. У них такі самі права на фейс-контроль, як у дорогому ресторані.

Проект запланований до 9 вересня. Але Красуня може прокинутися і раніше.

— Для цього тримаємо тут пляшку з шампанським, відкорковуємо її, і пара одружується. Усе записуємо на відео. Щоб ніхто не мав претензій — розплющила чи не розплющила очі, цілував чи ні. Ідея проекту — терпіння. Наш народ довго терпить. Доки Красуня спить, спить усе королівство. Щоб воно прокинулося, треба Красуню розбудити.

80

дівчат взяли участь у кастингу для проекту "Спляча Красуня". Відібрали 5, усі — чорняві.

 

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро дівчат по черзі спатимуть по дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі