пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Ольга Сумська знімається в 60-серійному телефільмі

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Ольга Сумська  в серіалі ”Територія краси” грає дружину кримінального авторитета
Ольга Сумська в серіалі ”Територія краси” грає дружину кримінального авторитета

— Це Юля Тимошенко після виборів, — жартує замотана в бинти 42-річна Ольга Сумська, обмотує косу навколо голови. У 60-серійному серіалі "Територія краси" актриса грає художницю Христину, яка робить пластичну операцію, щоб виглядати молодшою.

Жінка у довгій плетеній кофті приносить Сумській чай.

— Граю колишню дружину кримінального авторитета Коржа, — актриса розчісується, робить високий хвіст. — Кинула його, пішла до коханця Андрія. Корж був не-вдаха, довго писав дисертацію по скіфах.

Стилістка заплітає Сумській косу, намащує обличчя тональним кремом.

— Перед весіллям із Андрієм моя героїня підтягує зморшки, — продовжує актриса. — Хотіли зробити штучні зморшки, але я не дозволила. Вирішили обмежитися синцями під очима. Наприкінці Христина повертається до Коржа. Але я цього не робила би. Мені подобається Сергій Романюк, який грає Андрія. Може, вмовлю режисера поміняти сюжет, — підморгує. — Мені це іноді вдається. Коли з Юрієм Домогаровим грала снайпера у фільмі "Я кукла", моя героїня мала вбити дитину. Умовила режисера Юрія Кару не робити цього.

Згадує, як у стрічці "Абонент тимчасово недоступний" билася з актрисою Риммою Зюбіною.

— У нас драчка була неабияка. Он навіть шляпка залишилася з тієї картини, — показує червоний капелюшок біля дзеркала. — Символічна річ. Зараз битися не буду, тільки верещатиму.

Мій герой "кинув" місто на 10 мільйонів

До гримерки заходить 49-річний Віктор Сарайкін. Він грає кримінального авторитета Коржа.

— Багато часу йде на грим. За третій день це вже сьомий, — скаржиться. — Мій герой "кинув" місто на 10 мільйонів. Історія схожа на "Еліта-Центр". Робить пластичну операцію, щоб ніхто його не впізнав.

— У нас серіал не про те, як видовжують носи, — розказує режисер 45-річний Ігор Забара. — Це любовна історія. В Америці зняли багато фільмів про пластичних хірургів. В Україні це розпочнемо ми. Але погано, що серед нас немає професійних медиків. Не вміємо робити перев"язку, правильно тримати скальпель. Скоро будемо знімати справжню операцію. Не знаю, чи витримають наші актори.

Зйомки 60-серійного телефільму "Територія краси" розпочали у вересні. Із лютого його транслюватимуть на каналі "Інтер". Тривалість серії 40 хв.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська знімається в 60-серійному телефільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі