неділя, 15 квітня 2007 17:07

Олена Вінницька видала "Зоряну серію"

30-річна співачка Олена Вінницька видала свої диски в подарунковій обкладинці. Це велика синя книжка з назвою "Зоряна серія", всередині якої три альбоми співачки та DVD-диск із дев"ятьма кліпами. Коштує 150 грн.

Презентували "Зоряну серію" на прес-конференції минулого тижня у столичному планетарії. Співачка розказувала про концертне турне "Через тернии к звездам", яке розпочинається сьогодні в черкаському палаці культури Дружби народів. Вінницька була зі своїм продюсером Едуардом Клімом та чоловіком і гітаристом Сергієм Большим.

— Це буде перший в Україні некомерційний тур, — каже Большой. — Зазвичай артисти їдуть у тури за гроші якихось спонсорів. Ми говорили з багатьма бізнесменами. Але якщо прив"язуєшся до якогось бренда, це незручно. Бо не можна вибирати час свого концерту. Тому ми їдемо за власні гроші, на свій страх і ризик.

— Дуже ризикуємо, — додає Олена, — бо зараз нестабільна політична ситуація в країні. Люди не ходять на концерти.

Виступи Вінницької пройдуть у 8 містах Східної України.

— Нас довго залякували, що на заході не сприймають російськомовних артистів, —  розказує співачка. — Але я в це не вірю, бо один із моїх кращих сольних концертів був в Івано-Франківську. Тому на захід ми обов"язково поїдемо, але окремим туром.

Вінницька пересуватиметься Україною на автобусі "неоплан". Крім п"ятьох музикантів, бере 10 осіб техперсоналу та піротехніку — після кожного концерту має бути салют. Завершаться гастролі співачки 29 квітня у Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Олена Вінницька видала "Зоряну серію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі