вівторок, 10 квітня 2007 13:52

Наташа Корольова і Тарзан знімуться голими

33-річна Наталя Корольова знімається у фантастичній комедії "Парадокс" режисера і сценариста Романа Дороніна. Партнером співачки буде її 37-річний чоловік, колишній стриптизер Тарзан (справжнє ім"я Сергій Глушко. — "ГПУ"). На екрани фільм вийде восени цього року.

Подружжя грає коханців, яких застає на гарячому чоловік — московський актор, 32-річний Оскар Кучера. Розгніваний рогоносець ламає палець коханцеві дружини.

Епізод із Корольовою, Кучерою і Тарзаном знімали на сходовому майданчику московського під"їзду. Наталі принесли горілку. Було холодно, а вона в кадрі з"являється голою. Лише навколо її сідниць обмотаний рушник, а груди прикриває мильна піна. Тарзан одягнений у кухонний фартух і кухарський ковпак.

Кучера знімався у светрі та куртці. У перервах між дублями захоплювався біцепсами Тарзана і питав, на якій дієті той сидить. Оскар грає журналіста-невдаху, що знаходить секретний склад із винаходами радянських фізиків. Там є вічний двигун, машина часу та набійки, які не стираються.

Для Корольової і Тарзана це — перша спільна кіноробота.  Раніше вони знімалися тільки в епізодах серіалів.

Глушко — другий чоловік Наталі Корольової. За освітою він військовий. Працював інженером-енергетиком на космодромі "Плесецьк". Коли звільнився з армії, став танцівником у нічних клубах Уралу і Челябінська. Зараз навчається на акторському факультеті ГІТІСу. В московському Центрі драматургії та режисури грає у виставі "Половое покрытие", знімається в серіалах, працює телеведучим. Від шлюбу з Корольовою має 5-річного сина Архипа.

У "Парадоксі" також грають Іван Ургант, Валентин Гафт, Валерій Золотухін та Лев Дуров.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова і Тарзан знімуться голими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі