понеділок, 25 червня 2007 19:25

На прем"єрі "7 кабінок" знайшли труп

21 червня на екрани вийшла гламурна кримінальна комедія "7 кабінок" російського режисера Дмитра Месхієва. На допрем"єрному показі в столичному концерт-холі "Фрідом" хтось пустив чутку, що в жіночому туалеті знайшли труп дівчини. Гості збіглися до вбиральні. Там побачили тіло на підлозі, унітаз був заляпаний чимось червоним. Дівчина виявилася акторкою, а кров — кетчупом.

Кінооператор Андрій Зажарський та ведуча "Сніданку з "1+1" Яніна Соколова знайшли у чоловічому й жіночому туалетах по диску,  приклеєному скотчем до зовнішньої сторони кришки унітазу. Так організатори відтворили сюжет фільму "7 кабінок". Дія стрічки розгортається в жіночому туалеті нічного клубу, куди двоє гангстерів приходять у пошуках диска. Майже в кожній кабінці причаїлися свідки.

Фільм знятий у жіночому туалеті

Під час перегляду глядачі багато сміялися. Проте кліпмейкер Максим Паперник жодного разу не всміхнувся.

— Після "Камеді Клаб" мене вже ніщо не здивує, — пояснив він.

Режисер Любомир Кобильчук-Левицький іншої думки.

— Класне розважальне кіно. Хоч до комедії не дотягує. Це скоріше іронічна драма, — каже він. — Такий фільм завжди збирає гарну касу. Хоч "7 кабінок" — малобюджетна стрічка, бо фільм знімали в жіночому туалеті.

У Росії прем"єра стрічки пройшла в лютому. За десять днів комедія зібрала майже півмільйона доларів. Продюсував "7 кабінок" Валерій Тодоровський, який працював над фільмами "Майстер і Маргарита", "Бригада", "Полювання на піранью". У другорядній ролі наркоторгівця знявся актор і режисер Федір Бондарчук.

Зараз ви читаєте новину «На прем"єрі "7 кабінок" знайшли труп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі