вівторок, 16 липня 2013 00:45

Музеї Львова працювали вночі

Музеї Львова працювали вночі
Фото прес-служби Львівської міської ради

12 тис. осіб відвідали фестиваль "Ніч у Львові", який учетверте відбувся 13-14 липня. Попри дощову погоду, захід традиційно тривав три ночі. Відбулися понад 200 подій у 50 місцях — музеях, театрах, галереях, храмах та на вулицях міста.

Фестиваль відкриває театралізована постановка перед входом до міської ратуші. Навколо ходять на дибах актори театру "Воскресіння". У центрі змагаються на мечах учасники історичної реконструкції.

На екскурсію до пекарні приходять 40 осіб.

— Обіцяли, що ми побачимо, як печуть хліб, — говорить хлопець у яскраво-зеленій футболці. — Насправді ж пекли булочки і показали розфасоване печиво.

— Основні потужності нашого підприємства не у Львові, а у Новому Роздолі, — розказує директор пекарні Андрій Чубко. — І везти людей на екскурсію в область серед ночі забрало би багато часу, та й не відповідало б назві фестивалю.

— Денні екскурсії можуть відвідати всі. Уночі ми пропонуємо дещо більше — ознайомлення з об'єктами поєднуємо з театром, — пояснює організаторка "Ночі у Львові" Марта Іванишин. — Цьогоріч до дійства долучили кав'ярні, які подовжили графік своєї роботи допізна. А ще вночі на кількох маршрутах їздив громадський транспорт. Більше тисячі квитків продали через інтернет. Наприклад, усі місця на екскурсію в Музей релігії розкупили наперед.

Зараз ви читаєте новину «Музеї Львова працювали вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі