пʼятниця, 12 вересня 2008 18:01

Луї Франк просить не писати матюків

Автор: фото: Євгнен Колесник
  Учасники гурту ”Естетік Едьюкейшен” під час концерту будуть одягнені в костюми,  невидимі на світлі
Учасники гурту ”Естетік Едьюкейшен” під час концерту будуть одягнені в костюми, невидимі на світлі

9 вересня гурт "Естетік Едьюкейшен" в одному з цехів столичного авторемонтного заводу на вул. Фрунзе, 86 репетирував перфоменс "Артефакт". Невдовзі його покажуть у Харкові, Львові, Одесі та Києві. Квитки не продаватимуть. Щоб потрапити на концерт, потрібно намалювати картину й обміняти на квиток при вході в залу.

У цеху музиканти сидять у костюмах, схожих на водолазні. Ті обплетені гірляндою. Кожен ліхтарик підключають до електромережі. Вони починають блимати, а хлопці грати.

— Боїмося, аби не вдарило током, — каже  клавішник Дмитро Шуров, 26 років. — Ліхтарики колються й давлять у деяких місцях. Звісно, ззаду їх немає, зате є спереду.

Під світлом прожекторів одяг стає невидимим, а в темряві світиться.

— "Естетики" в цих цяточках схожі на хворих вітрянкою, — жартує один із глядачів.

У першому відділенні глядачі бачитимуть силуети музикантів на 8-метровому екрані. У другому "естетики" гратимуть на білій сцені в білих костюмах. Інструменти перефарбують теж у такий колір.

— Уся сцена буде напічкана технікою. Із нами їздитиме команда з 45 людей. В якийсь момент у глядачів складеться враження, що ми розчинилися, й перед ними пустота. Хочемо викликати культурний шок, — долучається до розмови лідер гурту 37-річний Луї Франк. Він багато жестикулює, бігає по залу.

Малюнки можна висилати на електронну адресу [email protected]. Потрібно зазначити, в якому місті збираєтеся піти на концерт.

— Ми не вимагаємо від людей шедеврів, — каже Луї. — Та хай не малюють непристойностей і не пишуть матюків.

Зараз ви читаєте новину «Луї Франк просить не писати матюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі