четвер, 23 жовтня 2008 18:49

Куртку Василя Бондарчука вкрав бомж

  Співак Василь Бондарчук знімає в своєму кліпі дівчат з гурту ”Голлівуд” (стоять праворуч). У Бондарчука на поясі камера, яка сама його знімає
Співак Василь Бондарчук знімає в своєму кліпі дівчат з гурту ”Голлівуд” (стоять праворуч). У Бондарчука на поясі камера, яка сама його знімає

24-річний співак Василь Бондарчук зняв на столичній Бессарабській площі кліп на пісню "Я люблю".

— На концертах жодного разу під фонограму не виступав, — каже він. — Не переношу цього. А от кліп на вулиці інакше зняти неможливо.

Текст пісні написав поет Юрій Рибчинський, 61 рік.

— Він подарував вірш моєму продюсеру Юрієві Нікітіну. А той віддав мені, — розказує Бондарчук. — Юра вдало підбирає композиції. Хоча колись мені не сподобалася запропонована ним пісня "Это бывает с каждым".

Співакові на пояс одягають бандаж, до якого прикріплена камера. Він широкими кроками проходить біля кафе "Шоколад" і сам себе знімає. За Бондарчуком прямує хлопець з великим бумбоксом і вмикає, коли потрібно, фонограму.

— Знімаємо Васю лише до пояса, — пояснює режисер Віктор Скуратовський, 34 роки. — Так хода виглядатиме на екрані природніше, бо камера трохи похитуватиметься і повторюватиме його рухи. Цей прийом українські кліпмейкери використовують нечасто, бо не мають обладнання.

Бондарчук кидає куртку на асфальт. Її хапає бомж. До чоловіка кидаються помічники режисера й забирають одяг.

У кліпі Бондарчука знімаються дівчата з гурту "Голлівуд". Вони одягнені у три однакових пальта різних кольорів. Костюми підбирала учасниця гурту Олеся Спєлова. Вона — стиліст.

— Одне таке пальто коштує 500 доларів. Лиш учора купили їх, — розповідає Олеся. Вона тримає папірець із текстом. — Вчу, а слова ніяк у голову не лізуть.

Підходить літня жінка-бомж. Опускає на асфальт дві торби, просить у дівчат грошей. Режисер дає їй кілька купюр по 5 грн.

Зараз ви читаєте новину «Куртку Василя Бондарчука вкрав бомж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі