четвер, 31 липня 2008 18:06

Камерон Діаз серед акторок заробляє найбільше

  Акторка Камерон Діаз є донькою кубинського емігранта і американки
Акторка Камерон Діаз є донькою кубинського емігранта і американки

Рейтинг діячів культури та шоу-бізнесу, які заробили протягом 2007 року найбільше грошей, уклав англійський журнал "Форбс". Очолила список авторка книжок про Гаррі Поттера, британська письменниця Джоан Роулінґ, 43 роки. Її прибутки торік сягнули $300 млн. Вона обігнала найбагатшу жінку США — 54-річну телеведучу Опру Вінфрі. Та спромоглася заробити $275 млн. Статки решти знаменитостей принаймні втричі менші. На третьому місці 39-річний американець Вілл Сміт, що заробив $80 млн. Він отримує найбільші гонорари з-поміж усіх акторів.

Четверте місце у 45-річного Джонні Деппа, який завдяки головній ролі у стрічках "Пірати Карибського моря" отримав торік $72 млн. Наступну сходинку поділили актори Едді Мерфі, 47 років, та Майк Майєрс, 45 років, що заробили по $55 млн. Левову частку цієї суми вони отримали за озвучування мультика "Шрек". На шостому місці 36-річна Камерон Діаз, що стала найбільш високооплачуваною акторкою у світі. Її прибутки — $50 млн. Наступні у списку актори Леонардо ді Капріо, 34 роки, який заробив $45 млн, та 53-річний Брюс Вілліс із $41 млн. Наприкінці списку 44-річний Бен Стайлер — $40 млн та Ніколас Кейдж, 44 роки, — $38 млн.

Зараз ви читаєте новину «Камерон Діаз серед акторок заробляє найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі