четвер, 11 вересня 2008 20:37

Камалія зіграє в комедії із Марчіном Мрочеком

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Співачка Камалія зняла кліп на пісню ”Ближче” і готується зіграти головну роль у музичній комедії ”Весела вдова”
Співачка Камалія зняла кліп на пісню ”Ближче” і готується зіграти головну роль у музичній комедії ”Весела вдова”

31-річна співачка Камалія (справжнє прізвище Наталія Шмаренкова) запізнюється на прес-конференцію в Укрінформі на 20 хв. Вибачається:

— Щойно повернулася з конкурсу "Місіс Америка".

Журналісти запитують, хто переміг. Камалія довго гортає журнал. Знаходить потрібну сторінку.

— Дівчина із Північної Кароліни, — читає вголос. — Шосте місце зайняла 55-річна американка. Я була в шоці, бо вона виглядала на 38. Фігура, як у дівчини, і все — натуральне! Я у фіналі співала арію із мюзиклу "Привид опери" Ендрю Вебера. На біс виконала народну пісню "Місяць на небі".

Мама та продюсер Камалії, Інна Шмаренкова, 51 рік, підказує доньці, що говорити.

— Коли співала два останні куплети, зал аплодував стоячи, — повторює Камалія.

Каже, що днями їде до Вільнюса на зйомки в музичній комедії "Весела вдова", за мотивами оперети угорського композитора Франца Легара. Сценарій написав киянин Георгій Конн. Прем"єра стрічки відбудеться на фестивалі в Каннах у травні 2009-го. Продюсер фільму, киянин Володимир Хорунжий із 1980-х працює в Америці. В Україні зняв "Помаранчеве кохання" і "13 місяців".

55-річна американка виглядала на 38

— Хорунжий побачив мене на "Людині року". Пообіцяв зняти в кіно, та ще й із піснями. Зі мною знімуться Марчін Мрочек і Дмитро Нагієв! Мрочек недавно переміг на танцювальному Євробаченні.

На знімальному майданчику за Камалією наглядатимуть лікарі. Цього місяця через напружений графік вона двічі непритомніла.

— Радять відмовитися від роботи. Але я не можу підвести людей. Кожен зйомочний день коштує кучу грошей, — дістає із сумочки мобільний телефон, збиває дзвінок. — Цього місяця зняла кліп на пісню "Ближче". Пісню та кліп мені на день народження подарував Віктор Мельник. Мали знімати на яхті. Сценарій переписали за одну ніч, бо я захворіла. Знімали в мене вдома в Кончі-Заспі.

Кліп показують на плазмі. Камалія не зводить очей з екрана.

— Сама вперше його дивлюся. За місяць-другий випущу новий альбом "Так любити". Часу бракує. Запрошували виступити у В"єтнамі — через здоров"я відмовилася. Поїду до них на конкурс краси.

Зараз ви читаєте новину «Камалія зіграє в комедії із Марчіном Мрочеком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі