середа, 05 грудня 2007 17:11

Ірина Чернова видала роман "Село не люди"

Рукопис роману "Село не люди" Люко Дашвар (справжнє ім"я — Ірина Чернова) отримав другу премію на цьогорічному конкурсі "Коронація Слова". Нещодавно книжка вийшла у видавництві "Клуб сімейного дозвілля".

Твір починається зі статевого акту між 13-річною Катериною та одруженим чоловіком Романом. Він — батько однокласника дівчини Сашка, який невдовзі гине. У смерті хлопця звинувачують Катю.

Події розгортаються в селі Шанівка, де всі про всіх усе знають.

Несподівано туди приїздять академіки з Києва. Вони намагаються добути скарби зі старого кургану. Один з них — професор Крупка, який намагається виростити манго або ківі на Київщині. Постійно говорить про деградацію і дебілізацію села.

"Чому вештаєшся по столицях, коли тобі треба в селі сидіти, корову доїти, щоб у місті молоко було, а не твоя дурна пика!" — кричить професор до Каті.

Обкладинку роману прикрашає напівоголена модель на тлі шкільної дошки. Книжка вийшла накладом 7 тис. примірників і коштує 19 грн.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Чернова видала роман "Село не люди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі