понеділок, 21 квітня 2008 16:08

Ірені Карпі сняться яйця у людський зріст

Лідерка панк-гурту, співачка-письменниця й телеведуча 27-річна Ірена Карпа 16 квітня презентувала альбом "Іn Жир" у Чернігові. Концерт відбувся у пабі "Varenik"s".

Залом походжає дівчина у блакитній футболці з написом "Сука судьба". Із дитячої зеленої пластмасової валізки пропонує квитки на концерт по 54 грн.

Ірена Карпа спізнюється на 19 хв. Півтора метра зросту. Ще 7 см додає начіс на голові. Одягнута в темно-сині джинси і смугасту рожево-чорну майку з відкритими плечима.

— Запитуйте "без табу". Можете ставити навіть інтимні питання про розмір моєї ноги, — припрошує журналістів.

Розповідає, що сама написала слова й музику до всіх пісень нового альбому.

— Аранжування, всякі фішечки робили хлопці з мого гурту, — зауважує Ірена. — Бо без того були б ля-ля-ля, балади под гітару. А я навіть на ній не вмію грати. У цьому плані я абсолютний музичний кретин. Закінчила художню школу й реально малюю погано, — усміхається. — Єдине — яйця кльово розписую. Писанки тобто. Мені навіть сни сняться про якісь такі яйця у людський зріст, і я їх можу розписати.

На новий альбом Карпу надихнуло нерозділене кохання:

— Можна собі викручувати ручки-ножки й писати: "Шо ж ти, сука, мене не любиш, так і треба тобі, падлюці". Такі пісні зрозумілі більшості людей. Кожен хлопчик чи дівчинка може комусь подякувати за секс. Не говорити: "Шоб ти здохла, скотина", а сказати: "Нам же класно було". Якісь такі загальнолюдські речі. Побільше стьобу й менше матюків.

Цікавлюся в Ірени, коли вийде її наступна книжка.

— Боже, серпом по яйцях! — вигукує. — Мені треба дописати її до 1 травня, шоб вона встигла на форум львівський у вересні. Все-таки він — найпотужніша книжкова подія.

На концерт Ірена придбала нову кофтинку. Щоправда, не в секонд-хенді, де зазвичай одягається.

Кожен хлопчик чи дівчинка може комусь подякувати за секс

— У мене є із собою футболка. Кльова, купила за 5 гривень, — хвалиться. — Зазвичай я тарюсь на Шулявці (найбільший секон-хенд у Києві: — ГПУ), бо там наш офіс знаходиться. Остання моя суперхітова покупка — майка в актуальних кольорах за 5 гривень. Її зацінили всі стилісти. Якщо сказати, що коштує пятьорік, то ще й жаба задавить. Тому й не кажу.

Каже, що не хоче пускати шалені гроші на "шмотки в бутиках":

— Ліпше буду витрачати на подорожі, їсти якісну їжу. Це тупо платити тисячу доларів за плаття "Ґальяно", пошите у Броварах. Є нормальна мережа молодіжного одягу. "Амстердам","Сістер" називається. Там нормальні ціни, як, наприклад, у Берліні. У нас ідіотичні ціни. Я заробляю ні багато ні мало, середню зарплату, але мене жаба давить работать за вєщі.

Концерт розпочався із запізненням на годину. Народу до пабу "Varenik"s" набилося вщерть. Ірена співала стоячи на стільці, щоб її краще було видно.

Зараз ви читаєте новину «Ірені Карпі сняться яйця у людський зріст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі