четвер, 26 лютого 2009 19:47

Грузини на Євробачення поїдуть із піснею про Путіна

  Грузинський гурт ”Стефане енд 3Джі” заспіває на Євробаченні пісню We don’t wonna put in
Грузинський гурт ”Стефане енд 3Джі” заспіває на Євробаченні пісню We don’t wonna put in

Грузинський квартет "Стефане енд 3Джі" на конкурсі Євробачення у Москві виконає пісню We don"t wanna put in. У ній обіграно прізвище російського прем"єра Володимира Путіна, 56 років.

— Торік Грузія відмовилася від участі в Євробаченні через воєнний конфлікт у Південній Осетії, — розповідає учасниця гурту 23-річна Ніні Бадурашвілі. — Але коли оголосили відбірковий тур, ми подали заявку і перемогли. Журі дуже сподобалася наша пісня.

За правилами конкурсу, текст композицій не може містити політичних закликів.

— Прізвище Путіна в нашій пісні не обігрується, — запевняє Бадурашвілі. — Ми можемо співати й "put on", але тоді не потраплятимемо в ритм. Комусь почулося, ніби ми співаємо: "Ми не хочемо Путіна". Насправді приспів перекладається: "Ми не хочемо, щоб хтось нас втягнув у негативний рух. Це жолобок убивств". А що кому вчувається — не наш клопіт.

— Я допоможу гурту змінити текст пісні, — каже 29-річна Діана Гурцкая. Ця співачка живе в Москві. Торік на Євробаченні вона посіла 11-те місце, представляла Грузію. — Фразу "Ми не хочемо Путіна" грузинське суспільство не сприйняло. Навіть спікер парламенту Ніно Бурджанадзе розкритикувала її.

Торік грузинське тріо "Бзікебі" перемогло на дитячому Євробаченні у кіпрському місті Лімасол із піснею про бджілок "Бзз".

Зараз ви читаєте новину «Грузини на Євробачення поїдуть із піснею про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі