пʼятниця, 10 жовтня 2008 18:04

Герой Клуні застрелив персонажа Бреда Пітта

  Американські актори Джордж Клуні (ліворуч) і Бред Пітт на Венеціанському фестивалі 27 серпня презентують стрічку братів Коенів ”Спалити після прочитання”
Американські актори Джордж Клуні (ліворуч) і Бред Пітт на Венеціанському фестивалі 27 серпня презентують стрічку братів Коенів ”Спалити після прочитання”

— Жесть! Клуні застрелив Пітта! — вигукує і перевертає з переляку миску з поп-корном хлопець у шкіряній куртці на прем"єрі фільму "Спалити після прочитання" у столичному кінотеатрі "Київ".

Герой Джорджа Клуні пострілом у голову вбиває героя Бреда Пітта.

Чорну комедію американських режисерів Ітана та Джоела Коенів показують у кінотеатрах із минулого тижня. Ціна квитків 15–40 грн.

Двоє незграбних спортивних інструкторів Чад і Лінда у роздягальні знаходять диск із мемуарами відставного агента ЦРУ Осборна Кокса. Його грає актор Джон Малкович, 54 роки, а інстукторів — Бред Пітт і Френсіс МакДорманд. У диску екс-агент розкриває кілька державних таємниць. Чад і Лінда шантажують Кокса, вимагаючи $100 тис. Джорд Клуні грає їхнього вбивцю, найнятого ЦРУ.

Фільмом "Спалити після прочитання" брати Коени наприкінці серпня відкрили 65-й Венеціанський кінофестиваль на острові Лідо в Італії.

— Раніше я грав у фільмах Коенів "Нестерпна жорстокість" і "Літнім тут не місце". Ці три картини Ітан і Джоел називають "трилогією ідіотів", — каже Джордж Клуні, 47 років. — У наступній Коени пропонують мені роль сексуального маніяка, який шукає своїх жертв через Інтернет.

Фільм зняли за три місяці. За сюжетом, усі герої живуть у американському містечку Джорджтаун. Режисери не захотіли розлучатися зі своїми сім"ями, тому зйомки перенесли на околиці Брукліна біля Нью-Йорка.

Це перша стрічка Коенів, яку замість британського оператора Роджера Дікінса знімав американець Емануель Любецьки. Він став знаменитим 1993-го після зйомок картини "Двадцять баксів", про подорож 20-доларової купюри.

Зараз ви читаєте новину «Герой Клуні застрелив персонажа Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі