вівторок, 26 грудня 2006 16:05

Борис Краснов привіз у Київ шоу за п"ятдесят тисяч доларів

  На фуршеті в колишньому Жовтневому палаці Борис Краснов пив горілку з Григорієм Суркісом
На фуршеті в колишньому Жовтневому палаці Борис Краснов пив горілку з Григорієм Суркісом

45-річний декоратор і художник Борис Краснов приїхав із Москви до Києва. Він зробив декорації до концерту в Міжнародному центрі культури та мистецтв із нагоди 15-річчя української Федерації футболу.

— На сцені поставив янголів, які в руках тримають лаврові вінки, — пояснює. — Такими вінками нагороджували в давній Греції кращих. Я довго думав над цим образом. Нервував і бісився страшенно, коли щось не виходило.

Родзинкою концерту стало "Акватік-шоу". 40 тонн води піднімалися на висоту 8 м. Її підсвічували кольоровими лазерами.

— Це шоу робили французькі та балтійські фахівці, — розказує Краснов. — Я з ними в Москві працюю два роки. Коштує таке шоу близько п"ятдесяти тисяч доларів. У Києві його показали вперше.

Краснов — колишній киянин, працював на столичній трикотажній фабриці "Киянка". Зараз мешкає в Москві біля Патріарших прудів. Його дружина Євгенія багато років працювала моделлю у В"ячеслава Зайцева та Валентина Юдашкіна. Борис не взяв її до Києва. Лишив із дітьми — 14-річною Дариною та 11-річним Данилом.

Після концерту гості піднялися на третій поверх. Там у трьох залах почався фуршет. Краснов підсів за столик до 43-річного тренера, колишнього футболіста Олексія Михайличенка та його дружини Інни. Налив горілки і виголосив тост:

— За те, що ми не показуємо глядачам поганого кіно, і що все пройшло добре.

— Борисе, ти їдеш з нами до клубу? — запитує в Краснова  Михайличенко.

— Так, зараз, — каже той і йде до іншої зали. — Іще не бачився із Суркісом. Мені з ним поговорити треба.

Краснов цокається з президентом української Федерації футболу Григорієм Суркісом. Фотографується з ним. Через приїзд російського президента Володимира Путіна Краснов не потрапив на вечірній літак до Москви. Довелося летіти вранішнім рейсом.

Зараз ви читаєте новину «Борис Краснов привіз у Київ шоу за п"ятдесят тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі