пʼятниця, 04 червня 2010 04:23

Альоша подарувала Ганні Герман м"яч

Автор: фото: Ольга КАмЄнєва
  Співачка Альоша повезла на Євробачення 600 м’ячів, розмальованих дитячими картинками. Там їх роздарувала
Співачка Альоша повезла на Євробачення 600 м’ячів, розмальованих дитячими картинками. Там їх роздарувала

Після повернення з Євробачення співачка 24-річна Альоша планує укласти угоду з екологічними організаціями. На конкурсі вона виконувала пісню "Світ піпл" про забруднення Землі. Зайняла 10-те місце.

В Осло вона їздила на орендованому екомобілі. Він заряджається електрикою та не забруднює повітря вихлопними газами.

— На таких їздять Джулія Робертс, Леонардо Ді Капріо, Пенелопа Крус, — говорить піар-директор

23-річна Ксенія Конрад. — Плануємо купити таке авто і для Альоші, воно коштує 30 тисяч євро. Погано, що масово їх ще не випускають.

Співачка скаржиться, що не всі задуми вдалося втілити на сцені.

— Планувала в кінці пісні взяти на руку великий глобус. Він мав відлетіти до стелі й крутитися там. Але організатори не дозволили використовувати спецефекти. Поза конкурсом ми розважали людей ходою в масках президентів країн "великої вісімки". У цей час прем"єр-міністр Норвегії давав прес-конференцію журналістам. Оператори на кілька хвилин відвернулися від нього, щоб зняти нашу ходу. Міністр був шокований.

Показує розмальований дитячими картинками м"яч.

Уперше Британія дала нам п"ять балів

— Я роздала 600 м"ячів журналістам. Через це моє фото було в кожній європейській газеті. Один м"яч привезла для Ганни Герман (заступник глави адміністрації президента. — "ГПУ"). Я сьогодні до неї ходила. Герман подякувала мені за виступ. Коли виходила з її кабінету, працівники адміністрації обступили мене, щоб сфотографуватися. Казали, що я багато зробила для популяризації України у світі. Найбільшим досягненням вважаю те, що вперше Британія дала нам п"ять балів. Раніше виступи українців англійці ігнорували.

Складає руки замком і кладе на столі.

— За лаштунками до мене підходив Олександр Рибак. Сказав, що він бажає успіху лише тим, хто йому подобається. Після виступу першим подзвонив Андрій Данилко. У нього було стільки емоцій, що я не могла навіть "дякую" вставити. Потім надіслав СМС Філіп Кіркоров. Написав, що постановка номера і пісня йому сподобалися.

Зараз ви читаєте новину «Альоша подарувала Ганні Герман м"яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі