середа, 06 квітня 2016 15:00

Зелений весняний салат заправляють медово-гірчичним соусом

Зелений весняний салат заправляють медово-гірчичним соусом
фото:povar.ru

Зелені весняні салати можна урізноманітнювати як забажається. У них додають сир, яйця, гриби, сухофрукти. Це корисно, дієтично і смачно. Вітамінізуйте свій організм. Бо весна - пора салатів

Інгредієнти:

яблуко - 1шт

ківі - 1шт

горіхи - 2 ст. л

салат - 200 г

свіжі огірки - 2 шт,

твердий сир - 100 г

яйця - 2 шт

мед - 1 ст. л

гірчиця - 1 ч. л.

лимон, сіль, спеції - за смаком.

Приготування:

Салат порвати руками.

Нарізати ківі і яблуко кубиками.

Огірки нашинкувати тонкою соломкою.

Яйця покришити кубиками.

Сир натерти на крупній тертці.

Вичавити сік з лимона, змішати з медом та гірчицею. І заправити салат.

Прикрасить горіхами і зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Зелений весняний салат заправляють медово-гірчичним соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі