четвер, 25 червня 2015 15:22

Зацукровані пелюстки троянд сушать добу
6

Вишукану і в той же час просту прикрасу для різноманітних тортів і десертів готують з зацукрованих пелюсток троянд. Як зробити цей красивий їстівний декор у себе вдома, читайте нижче.

Інгредієнти:

- 2-3 троянди

- 1 яєчний білок

- 1 склянка цукру

- Миска

- Рушник

- Пергаментний папір або фольга

Приготування:

Розібрати троянди на пелюстки, акуратно промити і викласти на рушник або фольгу, щоб вони добре висохли.

У мисочці збити яєчний білок і воду виделкою. Висохлі пелюстки по одному занурити в отриману суміш і обваляти в цукрі.

Розкласти пелюстки на фользі і залишити висихати на ніч або на добу. Зберігати зацукровані пелюстки троянди можна в коробочці або банці до 3 тижнів.

На замітку: Для приготування зацукрованих пелюсток підійдуть тільки троянди, які не обробляли хімікатами. Краще всього вибирати троянди, вирощені у власному саду.

Зараз ви читаєте новину «Зацукровані пелюстки троянд сушать добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі