четвер, 27 травня 2021 11:06

Утоплений телефон і недозрілі фрукти: п'ять лайфхаків із рисом

Утоплений телефон і недозрілі фрукти: п'ять лайфхаків із рисом
Фото: montazhtv.ru

З рису виходить не лише гарнір до м'яса, риби або овочів. Він має цікаві властивості, про які мало хто знає. Про ці лайфхаки розповімо далі.

1. Почистити кавомолку

Її мити не можна. Протирання не допомагає. Треба насипати до кавомолки рис, змолоти його на борошно. Висипати й змахнути пензликом залишки.

2. Помити пляшку

Пляшки з вузьким горлечком завжди потрібні в господарстві. Щоб їх легко мити, треба насипати жменю рису, додати кілька чайних ложок соди й води до середини. Закоркувати горлечко й потрусити пляшку. Потім сполоснути.

3. Прискорити дозрівання

Засипати зелений фрукт рисом – так він дозріє значно швидше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулінарний лайфхак: як вдома зробити магазинний твердий сир

4. Прибрати вогкість

Рис добре вбирає вологу й запахи. Насипати рис до полотняного мішечка й покласти в шафі, де є затхлий запах. А ще на рис можна капнути трохи ефірної олії – тоді саше працюватиме і як ароматизатор.

5. Урятувати телефон

Якщо втопився телефон, його треба відразу вимкнути й дістати акумулятор. Покласти апарат на добу в пакет чи банку з рисом, який вбере залишки вологи.

Від корисного та смачного сніданку залежить не лише самопочуття, але й настрій. Якщо вівсянка не до душі, а звичайний омлет набрид - варто приготувати апетитну запіканку. Крім яєць у неї можна додати м'ясо, гриби чи овочі. Усе залежить від смакових уподобань.

Зараз ви читаєте новину «Утоплений телефон і недозрілі фрукти: п'ять лайфхаків із рисом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі