пʼятниця, 03 червня 2016 15:20

В ароматний кавовий лікер додають ваніль та корицю

"Кавовий лікер легко п'ється і п'янить поступово. Роблю його вдома, - каже сумчанка Ольга Пронько - Добре смакує не тільки з десертами, а й із закусками".

Автор: mad.kiev.ua
 
Інгредієнти:
Горілка - 300 мл

Цукор - 150 г

Мелена кава - 4 ст. л.

Ванільний цукор - за смаком

Гвоздика - 2 бутони

Кориця - 2 г

Приготування:

Зварити каву у 150 мл води.

250 мл води, цукор, ванільний цукор змішати та прокипяти 2 хвилини.

Каву перемішати з сиропом та спеціями.

"Має вийти 1/2 літра рідини. Якщо мало, додати ще води", - радить Ольга.

Коли усе охолоне, додати горілку.

Перелити у банку, накрити кришкою і збовтати. Залишити в холодильнику настоюватися добу.

Читайте також: У мигдалевий лікер додають згущене молоко

Процідити через марлю і поставити на три дні у прохолодне темне місце.

Зараз ви читаєте новину «В ароматний кавовий лікер додають ваніль та корицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі