вівторок, 12 червня 2018 15:20

У світовій гастрономії з'явився новий тренд — крусуші

У світовій гастрономії з'явився новий тренд — крусуші
Гібрид круасана й суші вже підкорив серця багатьох гурманів. ФОТО: https://www.otenetsr.ga

Віднедавна поціновувачі незвичайної їжі отримали можливість спробувати особливу новинку — круасани, начинені не шоколадом, і навіть не креветками, а класичною японською стравою — суші. З кожним днем ця незвичайна випічка набуває все більше популярності й обіцяє стати головним кулінарним трендом 2018 року. Повідомляє EveningStandart.

У класичному варіанті "крусуші" — це посипаний кунжутом круасан, начинку якого складає завернутий у лист водоростей норі рол із копченого лосося з васабі й маринованим імбиром. Подають такий виріб разом із соєвим соусом.

Особливо популярними "крусуші" стали в штаті Каліфорнія, США. Там їх уже так і називають — "каліфорнійські круасани".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їжа, яка шокує: 3 найдивніші ресторани світу

Ідея поєднання традиційної французької випічки зі стравою японської кухні належить пекарні "Містер Холмс Бейкхаус". Придбати незвичайний круасан можна в закладах саме цієї мережі. Так, охочим спробувати "крусуші" потрібно буде відвідати Лос-Анджелес, Сан-Франциско або Сеул.

Раніше повідомлялося про те, що вчені придумали каву з броколі, вживати яку рекомендують щодня. Її вже протестували в одному з австралійських кафе — зварили напій, який прозвали "броколате".

Зараз ви читаєте новину «У світовій гастрономії з'явився новий тренд — крусуші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі