понеділок, 26 вересня 2016 12:15

У соковиті котлети зі щуки додають шматки вершкового масла

Рибні котлети - смачна страва, яка легко готується. Щоб вони були ніжними, обов'язково варто додавати в фарш вершкове масло. Соковитість страви зберігається завдяки хрусткій паніровці зовні.

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Масло солодко-вершкове 100 г

Молоко 100 мл

Білий хліб 100 г

Цибуля 1 шт.

Яйце 1 шт.

Сіль 10 г

Перець чорний мелений 5 г

Кінза 30 г

Панірувальні сухарі 50 г

Олія 30 мл

Приготування

Порізати хлібний м'якуш і залити молоком.

Подрібнити філе щуки в м'ясорубці.

Додати дрібно нарізану цибулю, масло кубиками та віджатий хліб. Прокрутити фарш ще раз.

Посолити, поперчити. Додати дрібно нарізану кінзу і яйце. Добре розмішати.

Читайте також: Хрустку індичку запікають з яблуком та беконом

Сформувати котлети. Обкачати їх в паніровці. У сухарі можна додати трохи приправ.

Обсмажити на гарячій сковороді на олії.

Зараз ви читаєте новину «У соковиті котлети зі щуки додають шматки вершкового масла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі