понеділок, 19 вересня 2016 16:20

У незвичайний кавуновий джем додають лимонний сік

Кавун у багатьох людей є улюбленою ягодою. Щоб смакувати ним цілий рік, потрібно закатати його в банку. Кавуновий джем універсальніший, ніж ця свіжа ягода. Його можна їсти з багатьма різними десертами та закусками. Цей джем варто спробувати хоча б раз, щоб знати як поєднується смак кавуна з рештою продуктів.

Автор: vk.com/domaschni_rezepty
 

Інгредієнти:

кавун (м'якоть) -1 кг

цукор - 800 г

сік одного лимону

ванілін за смаком

Приготування:

Кавун порізати кубиками та видалити кісточки.

Посипати кавун цукром та залишити на 2-3 години.

Потім злити сік і зварити з нього сироп.

Залити сиропом шматочки кавуна і довести до кіпіння. Зняти варення з вогню і дати настоятися 8-10 годин.

Після цього знову довести варення до кіпіння і залішити на 3-5 годин.

Читайте також: Євген Клопотенко у смородинове варення додає чорний перець та м'яту

Додати у варення ванілін, сік лимона і кип'ятити 3-5 хвилин.

Варення розлити в стерилізовані банки і закатати стерілізованими кришками.

Зараз ви читаєте новину «У незвичайний кавуновий джем додають лимонний сік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі