вівторок, 26 квітня 2016 13:37

У каталонський салат ріжуть кілька видів ковбаси

Салати одночасно є святковими стравами та буденними. Без них просто не обійтися. Вони доповнюють раціон і роблять його збалансованим. У каталонському салаті поєднуються свіжі овочі з м'ясом, сиром та яйцем. Завдяки цьому страва виходить легкою та ситною.

Автор: aldamy.ru
 

Інгредієнти:

Салатні листя

Цибуля - 1/3 шт.

Помідор - 1 шт.

Яйце варене - 1 шт.

Оливки і маслини - 10 шт.

Ковбаси сиров'ялені (кілька видів) - 100 г

Кілька гілочок петрушки або базиліка

Оливкова олія - ​​1-2 ст. л.

Сир з блакитною цвіллю - 30 г

Приготування:

Салат помити, обсушити паперовим рушником, порвати руками, викласти на тарілку.

Нарізати кілька видів сиров'яленої ковбаси, можна додати варену, хамон і салямі.

Зверху викласти варене розрізане куряче яйце і помідор.

Додати тонко порізану цибулю, оливки, маслини, посипати петрушкою і базиліком.

Сир поламати маленькими кубиками, додати в салат.

Читайте також: Качині ніжки поливають ягідно-винним соусом

Заправити оливковою олією, поперчити, посолити.

Можна додати солодкий перець або консервовану спаржу.

Зараз ви читаєте новину «У каталонський салат ріжуть кілька видів ковбаси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі