середа, 14 вересня 2016 11:06

У французьку сирну закуску кладуть шматочки перцю та помідорів

Террін - це французька закуска з м'яса або риби, нарізана у вигляді тонких скибочок. На сьогодні є її тисячі варіантів - овочеві, рибні, м'ясні, фруктові та молочні. Дуже смачним виходить террін з сиру і овочів. Він має ніжну текстуру та свіжі нотки овочів

Автор: valio.ru
 

Інгредієнти:

Сир мякий 100 г

Помідори 30 г

Свіжа паприка 30 г

Петрушка 5 г

Желатин листової 2 шт.

Сметана 40 мл

Приготування:

Всі овочі нарізати дрібними кубиками, а петрушку просто подрібнити.

Потім змішати всі інгредієнти, крім желатину. Його замочити в холодній воді на 10 хвилин.

М'які пластини желатину змішати з отриманою сирною масою.

Суміш нагріти на водяній бані, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину.

Читайте також: Гостру пасту з куркою готують зі свіжими овочами

Потім викласти у форму і, охолодивши до кімнатної температури, поставити в холодильник на 20-30 хвилин.

Готовий террін нарізати і подавати до столу як холодну низькокалорійну закуску, наприклад, з хлібцями.

Зараз ви читаєте новину «У французьку сирну закуску кладуть шматочки перцю та помідорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі