Салат із буряком по кишені кожному. Крім цього продукт добре поєднується з іншими інгредієнтами, тому експериментувати із наповненням страви можна досхочу. Одним з улюблених рецептів зимового салату, який можна приготувати нашвидкоруч поділилися телеведуча новин "Сьогодні" Марина Кухар.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Ганна Панова навчила готувати соковитий рибний кіш
"Салат з буряком по-грецьки – це вітамінна бомба. Роблю його часто як самостійну страву. Тут калорій достатньо, щоб забути про відчуття голоду, але всі вони швидко засвоюються і не залишаються там, де не треба. Смачного!" – зазначила Марина Кухар.
Інгредієнти:
рукола – пучок
буряк – 2 шт.
фета – 60-80 г
оливкова олія – за смаком
гранатовий соус – за смаком
грецькі трави – за смаком
шматок чорного хліба
Приготування:
Буряк відварити до готовності. Нарізати фету, або бринзу кубиками. Викласти на тарілку пучок руколи. Зверху нарізаний тоненькими слайсами відварений буряк та сир. Полити гранатовим соусом, оливковою олією і посипати травами. Подати з обсмаженим у тостері шматком хліба.
Рецепти відомого кухара Євгена Клопотенка дуже прості, але з оригінальним смаком. Саме таким є пиріг із томатами у прованському стилі. Він настільки легкий у приготуванні, що сподобається початківцям.
Коментарі