четвер, 26 листопада 2020 10:15

Телеведуча поділилася швидким рецептом салату з буряком по-грецьки

Салат із буряком по кишені кожному. Крім цього продукт добре поєднується з іншими інгредієнтами, тому експериментувати із наповненням страви можна досхочу. Одним з улюблених рецептів зимового салату, який можна приготувати нашвидкоруч поділилися телеведуча новин "Сьогодні" Марина Кухар.

Автор: надане каналом "Україна".
  Якщо фети немає, її можна замінити бринзою.
Якщо фети немає, її можна замінити бринзою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Ганна Панова навчила готувати соковитий рибний кіш

"Салат з буряком по-грецьки – це вітамінна бомба. Роблю його часто як самостійну страву. Тут калорій достатньо, щоб забути про відчуття голоду, але всі вони швидко засвоюються і не залишаються там, де не треба. Смачного!" – зазначила Марина Кухар.

Автор: надане каналом "Україна".
  Якщо фети немає, її можна замінити бринзою.
Якщо фети немає, її можна замінити бринзою.

Інгредієнти:

рукола – пучок

буряк – 2 шт.

фета – 60-80 г

оливкова олія – за смаком

гранатовий соус – за смаком

грецькі трави – за смаком

шматок чорного хліба

Приготування:

Буряк відварити до готовності. Нарізати фету, або бринзу кубиками. Викласти на тарілку пучок руколи. Зверху нарізаний тоненькими слайсами відварений буряк та сир. Полити гранатовим соусом, оливковою олією і посипати травами. Подати з обсмаженим у тостері шматком хліба.

Рецепти відомого кухара Євгена Клопотенка дуже прості, але з оригінальним смаком. Саме таким є пиріг із томатами у прованському стилі. Він настільки легкий у приготуванні, що сподобається початківцям.

Зараз ви читаєте новину «Телеведуча поділилася швидким рецептом салату з буряком по-грецьки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі