четвер, 11 серпня 2016 16:35

Шоколадне бісквітне печиво "Мадлен" печуть 20 хвилин

Шоколадні "Мадлен" виходять дуже ніжними на дотик, але з насиченим шоколадним смаком. Це печиво запозичене з французької кухні так само як і круасани. Але на відміну від них, "Мадлен" готувати легко та швидко. Менш, ніж за пів години на столі стоятиме ароматне бісквітне печиво.

Автор: marybakery.ru
 

Інгредієнти на 12 штук:

90 г вершкового масла

3 яйця

30 мл молока

60 г цукрової пудри

80 г борошна

5 г розпушувача

25 г какао

Приготування:

Розтопити вершкове масло і дати йому трохи охолонути.

Яйця збити з цукровою пудрою в піну. Борошно змішати з розпушувачем і какао і додати до яєць. Перемішати.

Додати розтоплене масло і ще раз перемішати.

Для зручності перекласти тісто в одноразовий кондитерський мішок і заповнити формочки на 2/3.

Покласти тісто в формочки і поставити в холодильників на 2-3 години.

Читайте також: Яскраву пастилу з ожини і м'яти скручують рулетиками

Випікати в розігрітій до 180 С духовці близько 20 хвилин. Після випічки дати повністю охолонути.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадне бісквітне печиво "Мадлен" печуть 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі