![Готові млинці подавати до столу з медом або джемом.](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772492_1_w_570_lq.jpg?v=0)
![Тісто для млинців роблять в пляшці](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772492_2_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Тісто для млинців роблять в пляшці](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772492_3_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Тісто для млинців роблять в пляшці](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772492_4_a_135_100_lq.jpg?v=0)
![Тісто для млинців роблять в пляшці](https://static.gazeta.ua/img2/cache/gallery/772/772492_5_a_135_100_lq.jpg?v=0)
Млинці є поживною стравою на сніданок. Але багато хто відмовляється їх готувати вранці через брак часу. Щоб цього уникнути, рекомендуємо дізнатися маленький кулінарний секрет. До речі, процес приготування він скоротить мінімум в два рази.
У порожню пластикову пляшку з широким горлом засипати склянку борошна і ложку розпушувача. Додати дві столові ложки цукру і на кінчику ножа солі. Перемішати вміст пляшки і додати одне яйце.
Налити склянку молока і добре струсити пляшку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити їстівний букет троянд із бекону
Поставити на вогонь сковооду і налити олію. Коли та почне шкварчати, налити тісто. Через кілька хвилин перевернути на іншу сторону.
Готові млинці подавати до столу з медом або джемом.
Коментарі