середа, 16 жовтня 2024 07:25

Рибні котлети стануть ніжними та соковитими, якщо додати два незвичайні інгредієнти

Рибні котлети стануть ніжними та соковитими, якщо додати два незвичайні інгредієнти
Ніжні та соковиті: два незвичайні інгредієнти додають до рибних котлет Фото: pinterest

Щоб рибні котлети не розвалювалися на сковороді і вийшли дуже смачними, треба пам'ятати про додаткові компоненти.

Їх слід додати у фарш у процесі приготування, пише pixelinform.

Інгредієнти

400 г філе минтаю;

4 скибочки батона;

100 мл молока;

2 зубчики часнику;

1 шматочок імбиру;

1 яйце.

пів лайма

1 цибуля

1 ст. л. крохмалю.

Також для яскравішого смаку потрібно підготувати лише одну цибулину, половину лайма. Поліпшити стан текстури допоможе одна столова ложка крохмалю.

Як приготувати

Скибочки хліба потрібно замочити в молоці, віджати. Цибулю слід нашаткувати, а часник пропустити через прес.

Щодо імбиру, то його потрібно натерти. Вистачить чайної ложки. З половинки лайма треба вичавити сік.

Потім на сковороді потрібно близько 5 хвилин обсмажувати цибулю, імбир та часник.

Після цього продукти необхідно з'єднати із соком та батоном, а потім подрібнити у блендері. Філе треба пропустити через м'ясорубку, а потім змішати з яйцем, щіпкою солі, крохмалем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому шеф-кухарі додають цукор до м'ясного фаршу

Також можна додати небагато улюблених спецій.

Як тільки фарш буде замішаний, то треба додати суміш, що залишилася, і знову все перемішати. Потім 15 хвилин потрібно дати фаршу настоятися. Потім котлети можна формувати, обвалювати в панірувальних сухарях або борошні.

Обсмажувати котлети на попередньо розігрітій сковороді з олією.

Багато господинь вважають за необхідне наливати у фарш трохи молока. Проте професійні кулінари вважають молочний компонент зайвим. І цьому є причина. Проблема полягає у швидкому "зв'язуванні" білків м'яса та молока.

В результаті такої реакції котлети набувають не найвдалішої консистенції. Страва втрачає м'якість і стає гумовою.

Зараз ви читаєте новину «Рибні котлети стануть ніжними та соковитими, якщо додати два незвичайні інгредієнти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі