пʼятниця, 05 лютого 2021 12:27

Поділились ідеєю романтичного сніданку до Дня закоханих

Поділились ідеєю романтичного сніданку до Дня закоханих
Час приготування 10 хвилин. Фото: Depositphotos

Для всіх закоханих 14 лютого має особливе значення. В цей день хочеться максимально порадувати близьку людину та наповнити її романтикою й теплом. Яєчня із сосисками в формі серця - простий та смачний спосіб, як цього досягти не докладаючи багато зусиль. Від такого сніданку розтане будь-яке серце, навіть льодяне.

Інгредієнти:

сосиски - 2 шт.

яйця - 2 шт.

олія - 1 ст. л.

зелень - за смаком

спеції - за смаком

Приготування:

Очищені сосиски розрізати уздовж навпіл, не дорізаючи до кінця. Вивернути дві частини та з'єднати кінчики так, щоб вийшло серце. Скріпити зубочисткою та обсмажити протягом кількох хвилин. Вбити яйце в середину та додати сіль та перець. Накрити кришкою і готувати, поки білок не схопиться. Перекласти на тарілку для подачі та прикрасити зеленню. Страва чудово смакує із грінками та улюбленим соусом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські вафлі вражають кольором

Сирна дошка – це досконала пропозиція як для дружньої компанії, так і для романтичної вечері. Сир відмінно поєднується з джемами, гірчицею, сухофруктами, медом, горіхами і вином.

Зараз ви читаєте новину «Поділились ідеєю романтичного сніданку до Дня закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі