субота, 10 грудня 2016 09:40

Пікантні фрикадельки готують з імбирем і соєвим соусом

Пікантні фрикадельки готують з імбирем і соєвим соусом
Фото: ivona.bigmir.net

М'ясні кульки з свинячого фаршу готують з азіатськими спеціями. Вони дають страві східного "характеру". Дивлячись на них не можна втриматися і не взяти виделку в руки, щоб скуштувати шматочок. Хоча, зазвичай, ніхто тільки одним не обходиться. Подавати варто їх разом з овочами або відвареним рисом.

Інгредієнти:

свинина 500 г

соєвий соус 25 мл

зелена цибуля за смаком

мелений імбир 1/2 ч.л.

мелений перець чилі 1/4 ч.л.

часник 1-2 часточки

олія для обсмажування

Приготування:

М'ясо нарізати і пропустити через м'ясорубку.

Часник почистити і натерти на тертці, зелену цибулю дрібно порубати.

Читай також: Новорічну качку по-пекінськи печуть з вином та яблуками

Змішати всі інгредієнти, додати спеції. Вологими руками зробити фрикадельки розміром з волоський горіх.

Обсмажити м'ясні кульки на сковороді. Подавати фрикадельки разом з рисом.

Зараз ви читаєте новину «Пікантні фрикадельки готують з імбирем і соєвим соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі