Печінку в сирному соусі можна подавати з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Вона виходить ніжною соковитою. Йогурт її пом'якшує, а сушені трави роблять ароматною. З таким рецептом можна забути про жорстку та суху смажену печінку. Відтепер можна з насолодою отримувати всю користь із печінки.
Інгредієнти:
печінка 0,5 кг
цибуля 1-2 шт.
часник 2-3 зубч.
сирки плавлені 2 шт.
йогурт без добавок 150-200 г
кріп за смаком
сіль за смаком
сушені трави- 1 ч. л.
Приготування
Печінка помийте, очистіть від плівок та наріжте шматочками. Обсмажте печінку на розігрітій олії з усіх боків до скориночки.
Цибулю очистіть, подрібніть, додайте до печінки та смажте ще кілька хвилин.
Потім влийте трохи води, посоліть, додайте спеції і трави. Тушкуйте на невеликому вогні 5 хвилин.
Додайте сирки, нарізані шматочками. Дочекайтеся, поки вони не розчиняться.
Читайте також: Язик з білими грибами тушкують у вершковому маслі
Поки плавляться сирки, змішайте йогурт, подрібнений кріп і часник, пропущений через прес.
Додайте суміш до печінки, перемішайте, тушкуйте ще 10 хвилин.
Коментарі