На пікнік прийнято брати з собою бутерброди, овочі, фрукти і легкі напої. Пропонуємо вам урізноманітити стандартне меню походу на природу і спробувати оригінальну закуску. Молода кукурудза в беконі і медовому маринаді, приготована на грилі, точно припаде до смаку.
Інгредієнти:
- молода кукурудза, очищена - 4 качана
- смужки бекону - 4-8 шт.
- консервований перець чіпотле - 1/4 чашки
- мед - 1/4 чашки
- розтоплене масло - 1/4 чашки
- сіль, мелений перець - за смаком
Приготування:
Загорніть кожен качан кукурудзи в бекон і закріпіть зубочистками. Відкладіть в сторону.
У кухонному комбайні або блендері збийте консервований перець чіпотле до однорідної маси. Перекладіть в миску, додайте мед і масло.
Збризніть решітку гриля кулінарним спреєм і встановіть над розігрітими до середньої температури вугіллям.
Рясно змастіть загорнуту в бекон кукурудзу медовою сумішшю і викладіть на решітку гриля.
Готуйте, перевертаючи через кожні 2-3 хвилини і регулярно поливаючи глазур'ю, протягом 20-25 хвилин.
Коментарі