пʼятниця, 24 лютого 2012 09:15

Курячий рулет начиняють домашнім сиром і часником

Переяславчанка Марина Зуб готує рулет з курятини і різними начинками.

"Беру курячу грудку, вирізаю кістку і знімаю шкуру. М'ясо відбиваю цілим шматком, солю, перчу. Можна взяти кілька філе і накласти одне на одне", -- розповідає жінка.

Вона робить таку начинку: змішує 100-200 г домашнього сиру з дрібно порізаною петрушкою і часником. Додає сіль, перець. Намазує на відбите м'ясо і завертає у рулет. Змазує його сумішшю майонезу і сметани, і кладе на змазану вершковим маслом фольгу. Зверху над рулетом скріплює її.

За півгодини запікання при температурі 220 градусів витягає рулет і відриває фольгу зверху. Знову ставить страву в духовку і додає температури, щоб рулет зарум'янився. Аромат розповсюджується по всьому будинку.

"Пробувала робити начинку зі смажених грибів та цибулі. Також – із подрібненими яйцями, потертим сиром і смаженою цибулею. Завжди виходить смачно. А от перший варіант –найцікавіший", --хвалиться господиня.

Рулет виходить невеликий, тому сміливо можна готувати два відразу.

 

Зараз ви читаєте новину «Курячий рулет начиняють домашнім сиром і часником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі