М'ясу кроля завжди не вистачає гостринки, певної пікантності. Воно просто нейтральне. Уся справа у сметані, яка розм'якшує страву, але вона так і залишається "ніякою". В такому випадку краще тушкувати її у вині. Воно додасть м'ясу "характеру".
"Кролятина у сметані смакує по-бідняцькому, а з вином стає святковою стравою, — каже Наталія Сушко.
Інгредієнти:
1 тушка кроля
3 цибулини
4 великі зубчики часнику
2 ст. л томатної пасти
1 склянка води
по 1/3 ч. л. солі, чорного меленого перцю та базиліку
1 склянка червоного вина
Приготування:
Мариноване м'ясо обсмажити в глибокій сковороді до рум'яної скоринки.
Зняти на тарілку, далі обсмажити порізані півкільцями цибулини. Зубчики часнику порізати крупними кубиками і висипати на сковорідку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Клопотенко качку запікає з абрикосовим соусом
Покласти томатну пасту і налити склянку води. Додати сіль, чорний мелений перець та базилік. Добре перемішати і повернути сюди ж м'ясо.
Тушкувати годину під кришкою на слабкому вогні. За 10 хв. до готовності налити червоне вино.
По закінченні тушкування страву подати на стіл.
Коментарі