пʼятниця, 12 березня 2021 16:07

Креативна Масниця: млинцеві роли з бананом від Єлизавети Глінської

Єлизавета Глінська назвала найсмачніший рецепт млинців. Його отримала шляхом спроб та помилок. Тепер цим варіантом ділиться з усіма.

Автор: instagram.com
  Млинці Глінської: як скрутити солодкі роли на Масницю
Млинці Глінської: як скрутити солодкі роли на Масницю

"У мене на все життя залишилися теплі спогади з дитинства. У нашій родині завжди тато займався приготуванням млинців, і нічого смачнішого я не їла. Пам'ятаю, зранку прокидаєшся, біжиш на кухню, а там тарілка ароматних млинців. Зупинитися на одному було неможливо. Тому приготування млинців завжди асоціюється з дитинством, теплою, сімейною, затишною атмосферою", - розповідає Єлизавета Глінська.

Про це кухар написала в Instagram.

Млинцеві роли з бананом

Інгредієнти:

2 яйця,

250 г кефіру,

1/3 ч. л. соди,

20 г цукру,

150 г борошна,

120 мл води,

30 мл олії.

Для начинки:

банани,

Nutella.

Приготування

Змішати кефір з яйцем. Додати соду з цукром і сіллю, перемішати. Насипати борошно і перемішати блендером до гладкості.

Налити теплу воду й олію. Смажити млинці з 2 сторін на добре розігрітій сковороді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як апетитно подати млинці, щоб від них капала слина

Викласти 2 млинці один на одного і помастити шоколадною пастою. Додати банан і загорнути млинець у вигляді ролу. Його порізати на шматки, товщиною 2-2,5 см.

Зверху прикрасити полуничним конфітюром і м'ятою.

Кулінарна експертка Єлизавета Глінська у Facebook поділилася рецептом шоколадних пряників в глазурі. Готує з додаванням молока, прянощів, борошна та яєць. Родзинкою кондитерського виробу є біла глазур. Нею змащує охолоджені пряники з усіх боків.

Зараз ви читаєте новину «Креативна Масниця: млинцеві роли з бананом від Єлизавети Глінської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі